Beauty wellness terapeut (9 edukacija) Cijena

Beauty wellness terapeut (9 edukacija)


Radna knjižica: Diploma i Certifikat koji se upisuje u E-radnu knjižicu kao dodatno zanimanje pri Mirovinskom osiguranju. Certifikat vrijedi u cijeloj EU.

 • Tečaj maderoterapije paket (tijelo + lice)
 • Tečaj brazilske maderoterapije  + 5 vakumskih čašica
 • Tečaj depilacije voskom
 • Tečaj depilacije šećernom pastom
 • Tečaj depilacije perlicama
 • Tečaj za HD obrve
 • Tečaj čupanja obrva koncem
 • Tečaj pedikure
 • Tečaj trajnog laka

Ukupna vrijednost svih 9 edukacija pojedinačno je čak 26.190,00 kn, sada je prava prilika iskoristiti promotivnu cijenu!


Imate pitanja? Pošaljite upit
Kontakt telefon: 098/264-846
Email: mayer@mayer.hr
 
3.073,68 € 5.122,80 € (- 40%)
Najniža cijena tijekom 30 dana prije sniženja: 3.585,96 €
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit
 

Nastavni plan:

 

Program depilacije - Učenje klasične depilacije toplim voskom. Obraduju se noge, ruke, trbuh, stražnjica, lice.

Sadržaj tečaja:

TEČAJ DEPILACIJE VOSKOM

 • Zdravlje i sigurnost pri izvođenju depilacije
 • Načini depilacije, patrone i izbor pribora
 • Depilacija voskom
 • Njega i preparati o depilaciji
 • Završna pitanja i provjera
 • Što je važno znati kod postupka depilacije

 POTREBAN MODEL ZA RAD.

 

TEČAJ DEPILACIJE PERLICAMA

Otklanja dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona.

Tijekom tretmana koriste se posebna Lycon ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože.

 • Vosak se ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlačicu te time ne trga i ne povlači kožu nego samo čupa dlačicu s korjenom i time je depilacija i do 70% manje bolna.
 • Vosak se grije na nižoj i koži ugodnoj temperaturi. Voskovi sadrže neke od najfinijih i nježnih sastojaka kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija, čajevac. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila. Tretman je izuzetno higijenski i siguran.

 

TEČAJ DEPILACIJE ŠEĆERNOM PASTOM

Depilacija šećernom pastom je jedna od najstarijih metoda uklanjanja neželjenih dlačica. Ujedno se smatra najučinkovitijom i najbezbolnijom metodom. Sto posto je prirodna, ne izaziva crvenilo, upalu ni urastanje dlačica, a kožu ostavlja dugotrajno glatkom. Šećerna pasta ne skida sloj kože, lijepi se samo za dlačice (ne i za kožu, što tretman čini manje bolnim), a istovremeno odstranjuje i odumrle stanice kože radeći piling šećernim zrncima.

Prirodni sastojci, šećer, med i limun te hladan način upotrebe idealni su za osobe osjetljive kože, s proširenim venama i ispucanim kapilarama. Nanošenje paste u smjeru suprotnom od rasta dlačica te uklanjanje u smjeru njihova rasta, tehnika je depilacije koja dugoročno sprječava urastanja, upale i crvenila. Redovitom depilacijom šećernom pastom korijen dlake slabi i dlačice se prorjeđuju. Tretirati se mogu sva područja – lice, bikini, pazuh, ruke i noge.

Ukoliko želite savladati novu vještinu, ponuditi ovu specijalnu tehniku depilacije svojim klijentima ili ukoliko samo želite usavršiti svoje postojeće znanje, obratite nam se s povjerenjem.

Edukaciju vodi naš stručan tim djelatnika koji će vam pružiti svo potrebno znanje i vještine. Učenjem pravilne upotrebe šećerne paste, možete unaprijediti uslugu Vašeg salona te na taj način osigurati bolji položaj na tržištu.

HD OBRVE

Postoji mnogo tehnika za njihovo oblikovanje, no metoda HD pokazala se jednom od najdugovječnijih, a provodi se u 7 koraka.

HD Brows stilist će prije tretmana procijeniti oblik lica i boje te kreirati obrve prilagođene isključivo za klijenta. Tretman je namijenjen ženama i muškarcima koji imaju prirodne obrve, ali nisu zadovoljni njihovim oblikom, asimetrijom i izgledom.

Svatko od nas ima drugačije obrve i jednako tako individualno se pristupa tijekom tretmana. Ono što je važno naglasiti je da se ne može dobiti potpuno novi oblik obrva, već se iz postojećih dlačica izvlači maksimum kako bi izgledale što vjerodostojnije.

Nakon početnog dogovora, slijedi bojanje, čupanje voskom, zatim threading – oblikovanje koncem, šišanje škaricama, čupkanje pincetom te nadopunjavanje olovkom, gelom ili sjenilom.

 

TEČAJ ČUPANJA OBRVA KONCEM – THREADING

Threading je drevna metoda za uklanjanje dlaka koji je nastao u dijelovima Indije, Srednjeg i Dalekog istoka, te je trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u zapadnim zemljama, pogotovo Velikoj Britaniji i SAD-u.

Threading se u praksi najčešće koristi kod oblikovanja obrva. Preferirani je tretman uklanjanja dlaka iz nekoliko razloga. Za razliku od čupanja pincetom, threading obrve uklanja jednom čistom linijom i čupka dlačice sve odjednom, te je tako puno brže i lakše oblikovati obrve.

Threadingom se osim oblikovanja obrva uklanjaju i dlačice na nadusnicama, bradi, pa i cijelom licu.

Mogu se tretirati dlačice duljine već od 1mm. Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac, koji ih podiže i čupka iz korijena. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, a nema osjećaja ljepljivosti od voska i krema.

Pogodno je i za žene i za muškarce koji preferiraju režim prirodne ljepote, jer se ne koriste nikakvi proizvodi tijekom tretmana već se koža dezinficira prije i poslije tretmana i nanosi aloe vera gel. Za razliku od depilacije, površinski slojevi kože nisu oljušteni ili traumatizirani u procesu threadinga i koža je nakon puno glađa i nježnija.

Threading se preporuča i odličan je izbor za one koji koriste retinol, Roaccutane, antibiotike ili slične lijekove koji traumatiziraju kožu. Isto tako threadingom se dobiva puno precizniji oblik nego čupkanjem pincetom ili voskom jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva vrlo precizan tkzv. "arch" efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i čak daje efekt liftinga.

 

TEČAJ PEDIKURE I NJEGE STOPALA

Pedikiranje podrazumijeva odstranjivanje zadebljale kožice na petama i stopalima, odstranjivanje kožice oko noktiju te uređivanje noktiju.

Pedikeri njeguju kožu stopala i prstiju na nogama te nokte na nogama. Pritom odstranjuju tvrdu i sasušenu kožu, uklanjaju žuljeve, uređuju urasle i deformirane nokte i lakiraju ih. Koriste se različitim kozmetičkim sredstvima u obliku masti, lakova i krema te raznim alatima i priborom.


Tečaj pedikure sadrži praktični i teoretski dio:

 • Higijena i sterilizacija pribora
 • Anatomija stopala
 • Dermatologija, bolesti kože stopala
 • Uvod u teoriju pedikure
 • Ručno odstranjivanje zadebljane kože – skalpelom
 • Uklanjanje i obrada natisaka (žuljeva).
 • Masaža stopala koja odmah regenerira stopala
 • Obrada nokta kod gljivica
 • Estetsko oblikovanje noktiju

 

TEČAJ TRAJNOG LAKA

Ljepota noktiju uvijek je u modi, a trajni lak je napravio svjetsku revoluciju u industriji ljepote noktiju. Kroz ovaj tečaj i Vi možete ovladati tehnikama postavljanja trajnog laka. To je super stvar, jer ćete moći u svom domu održavati nokte, pomoći frendicama pri ukrašavanju noktiju, a s vremenom vam to možda postane i dodatni izvor zarade, pa čak i posao u kojemu možete susresti i upoznati mnogo ljudi.

Za trajno zadovoljstvo vašim noktima

Naučit ćete sve što vas zanima o ovoj tehnici koja je osvojila svijet time što noktima daje prirodan izgled i dugotrajnost boje. To je idealna zamjena za klasično lakiranje jer se nokti ne oštećuju, a lak traje 2-3 tjedna. Jednostavno se nanosi i jednostavno skida. Tečaj traje 1 dan, koliko vam treba da usvojite znanje.

Radimo s OPI trajnim lakovima.

Nakon završetka tečaja svaki polaznik dobiva Diplomu i Certifikat koji se upisuje u e radnu knjižicu kao dodatno zanimanje.

 

TEČAJ MADEROTERAPIJE (TIJELO+LICE)

MADEROTERAPIJA u prijevodu znači ‘terapija DRVETOM’. Porijeklo vodi iz Kolumbije i predstavlja masažnu tehniku u grupi anticelulit masaža i limfnih drenaža. Izvodi se specijalno dizajniranim drvenim napravama isključivo od strane osposobljenog terapeuta.

Maderoterapija utječe na otklanjanje celulita:

 • otklanjanjem viška limfe i ubrzanjem limfotoka: time se postiže bolje otklanjanje toksina iz tijela i ubrzava cjelokupni metabolizam, smanjuje pritisak viška tekućine na krvne žile, poboljšava ishranjivanje tkiva.

Mehaničkim djelovanjem na masno tkivo:

razbijanjem membrane masne ćelije i trajnim smanjivanjem njihovog broja u potkožnom tkivu

Ubrzanjem cirkulacije:

maderoterapija intenzivno ubrzava cirkulaciju čime se otklanja glavni uzrok nastanka celulita. Kombinacija naprava, njihov specifičan dizajn, savršeno osmišljena tehnika čine maderoterapiju specifičnom i veoma učinkovitom anticelulit tehnikom koja za mnogo kraći vremenski period postiže rezultate dugotrajnih serija klasične i ručne anticelulitne masaže. Takođe, ne dovodi do povređivanja tkiva i samim tim je jo-jo efekat izbjegnut.

Maderoterapija je kao samostalna tehnika veoma uspješna ali također idelano "priprema terena" za primjenu kozmetičkih preparata za smanjenje masnih naslaga i zatezanje kože. Ubrzanjem cirkulacije se povećava penetracija aktivnih sastojaka. Otklanjanjem limfe se postiže efikasniji učinak aktivnih supstanci – mnogo koncentriranije djeluju na tkivo u odnosu na tkivo koje je okruženo limfom. Mehaničkim djelovanjem na membranu masnih ćelija pomažu aktivnim sastojcima da utječu na masnu ćeliju.

Samim tim, jedino iskusni i obučeni terapeut može SIGURNO i USPJEŠNO provoditi maderoterapiju, ali i STRUČNO osmisliti EFIKASAN program za uklanjanje celulita i masnih naslaga.

– Maderoterapija stimulira  i popravlja ravnotežu energije, smanjuje stres, mišiće i zglobove oslobađa bola.

Njena primjena se proširila i u estetske svrhe,  daje čvrstoću  tijelu , zateže kožu, smanjuje i lokalizira broj masnih stanica,  bora na licu i drugim dijelovima tijela, ubrzava limfu , izbacuje toksine, višak vode i celulit.

Maderoterapija se takođe koristi za oblikovanje figure i kontura lica. Prednost  specijalno oblikovanih drvenih „oklagija” je u tome što intenzivno vrše pritisak na fibrozni celulit i otklanjaju masne naslage zajedno s toksinima i viškom vode.   

Poslije nekoliko godina istraživanja, stručnjaci iz područja  alternativne terapije u Kolumbiji, gde se ova vrsta masaže razvila, konačno su oživjeli ovu drevnu tehniku krajem prošlog stoljeća  i započeli proizvodnju drvenih „oklagija”, koje su usklađene sa anatomijom ljudskog tijela i mogu se primjeniti direktno na koži. 

– Maderoterapija ima široku primjenu i zato postoji više vrsta

elemenata različitih oblika i veličina, koji se koriste u zavisnosti od konstitucije i dijela tijela gde se primenjuju.

Prave se samo od određenih vrsta drveta, koje je prije toga obrađeno specijalnim tehnikama sušenja i parenja, tako da je spremno za završnu obradu i posebno lakiranje, da bi imalo što duži vijek trajanja i bilo primenjivo. Da bi ovi elementi bili trajni, kvalitetni i bezopasni po korisnike, veoma je važno da se terapeut upozna s načinom njihovog održavanja i dezifenkcije, što se uči u našoj školi.

Konkretno, naša škola  je u suradnji s kolegama iz Italije i Kolumbije promijenila  originalan koncept primjene maderoterapije iz Južne Amerike i prilagodila elemente konstituciji ljudi u Evropi.

Naime, poznato je da su Južnoamerikanci drugačije konstitucije od Europljana, te elementi moraju biti prilagođeni kako bi bili efikasniji i dali bolje rezultate. 

Čitava koncepcija zasniva se na vrstama terapije koje su prilagođene tijelu i licu, uz poseban oblik, anticelulit maderoterapiju. 

Maderoterapija lica 

Maderoterapijom lica, zapravo dobijamo zdravu kožu lica. Terapija je neinvazivna, holistička metoda gde se tretiraju bore, cijelo lice, dekolte i vrat, koji postaju svetliji i oslobađaju se toksina. Pomaže u otklanjanju akni, masti i ostalih nakupljenih toksina na licu i u potkožnom tkivu. Ova masaža, pored toga što opušta um i mišiće lica, dobra je za osobe koje pate od migrene, kao i za one koji mnogo vremena provode za kompjuterom naprežući vid.

Koristeći drvene elemente, dopiremo dubinski, čime postižemo remodeliranje kontura lica, kao i aktiviranje fibroblasta koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Određenim pokretima utičemo na mišićno tkivo, cirkulaciju  i limfni sistem, čime se povećava opskrbljivanje stanica  hranljivim materijama i kisikom.  Ona je najefikasnija od svih vrsta maderoterapije.

Teorija

 • Uvod u anatomiju lica
 • Limfni sustav, edemi
 • Odabir preparata (savjetovanje o nabavci preparata i alata)
 • Odabir masažera prema dijelovima lica i točkama tretiranja
 • Prednosti i djelovanje maderoterapije lica
 • Higijena prostora i pribora
 • Indikacije i kontradikcije masaže lica s valjcima
 • Priprema klijenta

 Praktična nastava

Prepoznavanje potreba klijenta

Hvatovi i držanje masera

Priprema lica za obradu s valjcima

Upotreba valjka

Primjena po dijelovima lica

Kombinacija ručne tehnike i maderoterapije

Obrada lica valjcima

Dezinfekcija

Završna provjera stečenih znanja

 

TEČAJ BRAZILSKE MADEROTERAPIJE

Brazilska maderoterapija stimulira i popravlja ravnotežu energije, smanjuje masne naslage, sužava struk, stres, mišiće i zglobove oslobađa bola, daje čvrstoću tijelu, zateže kožu, smanjuje i lokalizira broj masnih stanica, ubrzava limfu, izbacuje toksine, višak vode i celulit.

Brazilska maderoterapija daje i do 4 puta brže rezultate od klasične maderoterapije.

Obrađuju se dijelovi tijela koje valjcima za maderotrerapiju ne možemo zbog pritiska na kosti.

Obrađuju se noge, stražnjica, ruke i trbuh. Smanjuju se naslage na leđima.

 

Teorija

 • Uvod u anatomiju
 • Limfni sustav, edemi
 • Odabir preparata (savjetovanje o nabavci preparata i alata)
 • Odabir vakum čašice prema dijelovima lica i točkama tretiranja
 • Prednosti i djelovanje brazilske maderoterapije
 • Higijena prostora i pribora
 • Indikacije i kontradikcije
 • Priprema klijenta

 Praktična nastava

Prepoznavanje potreba klijenta

Hvatovi i držanje vakum čašice

Kombinacija ručne tehnike i brazilske maderoterapije

Dezinfekcija

Završna provjera stečenih znanja

 

Radna knjižica: Diploma i Certifikat koji se upisuje u E-radnu knjižicu kao dodatno zanimanje pri Mirovinskom osiguranju. Certifikat vrijedi u cijeloj EU.Zagreb
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Beauty wellness terapeut (9 edukacija)
Kategorije:
Zagreb