Brazilska ručna limfna drenaža Cijena

Brazilska ručna limfna drenaža


Radna knjižica: Nakon završenog tečaja izdaje se Uvjerenje o završenom tečaju koje se upisuje u e-radnu knjižicu kao dodatno zanimanje. Predznanje nije potrebno.
Trajanje tečaja: 2 DANA x 4h

Brazilska limfna drenažna masaža je tehnika terapeutske masaže koja cilja na limfni sustav za poboljšanje cirkulacije i poticanje detoksikacije.

POTREBNI MODELI ZA RAD.


Imate pitanja? Pošaljite upit
Kontakt telefon: 098/264-846
Email: mayer@mayer.hr
 
600,00 € 1.200,00 € (- 50%)
Najniža cijena tijekom 30 dana prije sniženja: 1.200,00 €
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit
 

Ovaj jedinstveni tretman masaže osmišljen je za detoksikaciju tijela, ublažavanje migrena, smanjenje natečenosti, edema, pospješuje protok krvi, stimulira mrežu krvnih žila koje prenose tekućinu kroz tijelo, te je alternativna terapija za kronične bolesti. Na taj način pomaže u smanjenju celulita, razgradnji masnoća te rezultira smanjenju oteklina i definiranijem obliku tijela.

Da bismo bolje razumjeli kako ova masaža koristi našem tijelu, prvo moramo shvatiti što je naš limfni sustav. Limfni sustav složena je mreža krvnih žila i organa koji igraju vitalnu ulogu u održavanju ravnoteže tekućine u tijelu i imunološkog sustava. Sastoji se od limfnih čvorova, limfnih žila, limfne tekućine (također poznate kao limfa) i drugih raznih organa. Limfni sustav funkcionira kako bi skupio višak tekućine, otpadne tvari i druge ostatke iz tkiva u cijelom tijelu i transportirao ih do limfnih čvorova gdje se mogu filtrirati i eliminirati. Drugim riječima, igra ključnu ulogu u obrani tijela od infekcija i bolesti tako što proizvodi i cirkulira imunološke stanice po tijelu.

Jedna od ključnih prednosti ovog tretmana je njegova sposobnost smanjenja celulita i razgradnje masnoća pomoću naše ručne masaže limfne drenaže. Celulit je uobičajeno stanje koje pogađa mnoge žene, a karakterizira ga rupica ili kvrgava koža, osobito oko bedara i stražnjice. Celulit nastaje kada vezivno tkivo ispod kože postane ukočeno i nesavitljiv, hvatajući masne stanice i uzrokujući njihovo izbočenje prema van.

Masaža pomaže u razgradnji masnih stanica poboljšavajući cirkulaciju i stimulirajući limfni sustav. Kako limfna tekućina učinkovitije cirkulira cijelim tijelom, pomaže smanjiti pojavu celulita i pospješiti glatkiji, ujednačeniji ton kože. Ovaj transformativni tretman osmišljen je za preoblikovanje tijela ciljanjem na limfni sustav koji je odgovoran za uklanjanje otpada i toksina iz tijela. Tijekom ovog tretmana ćete kombinacijom laganog i dubokog pritiska stimulirati limfne žile i poboljšati protok limfne tekućine kroz tijelo. To pomaže u smanjenju oteklina i potiče detoksikaciju.

Još jedna važna prednost brazilske limfne drenažne masaže je njezina sposobnost smanjenja nadutosti i poticanja definiranijeg oblika tijela. Edem je uobičajeno stanje koje se javlja kada se višak tekućine nakuplja u tkivima, uzrokujući oticanje i nelagodu. To može biti posebno problematično za pojedince koji pokušavaju postići definiraniji oblik tijela ili koji se oporavljaju od operacije ili ozljede. Ova posebna masaža pomaže u smanjenju edema poboljšavajući protok limfne tekućine i pospješujući eliminaciju viška tekućine iz tijela. To može pomoći u smanjenju neželjenih oteklina i postizanju oblikovanijeg i definiranijeg oblika tijela.

Osim svojih fizičkih dobrobiti, brazilska limfna drenažna masaža također pomaže u poboljšanju metabolizma i općeg zdravlja. Stimulirajući limfni sustav, ova masaža pomaže u poboljšanju cirkulacije i pospješuje dostavu kisika i hranjivih tvari u tjelesne stanice. To može pomoći u poboljšanju razine energije, jačanju imunološkog sustava i promicanju cjelokupnog zdravlja.

Ovaj tretman je izvrstan za sve žene jer potiče zacjeljivanje, smanjuje stres i stimulira rad imunološkog sustava. Posebno je koristan za ljude koji se bore s limfedemom, fibromialgijom i kroničnim umorom.

Zaključno, brazilska limfna drenažna masaža transformativni je masažni tretman koji cilja na limfni sustav kako bi poboljšao cirkulaciju, poticao detoksikaciju i pomogao smanjiti pojavu celulita i oteklina. Kombinacijom snažnog pritiska i brzog pokreta s jedinstvenim tehnikama, ova masaža pomaže u promicanju definiranijeg oblika tijela, poboljšanju metabolizma i promicanju opće dobrobiti.

 

TRAJANJE 2 DANA X 4h

POTREBNI MODELI ZA RAD.

Predznanje nije potrebno. 
Nakon završenog tečaja izdaje se Uvjerenje o završenom tečaju koje se upisuje u e-radnu knjižicu kao dodatno zanimanje.

Mogućnost kartičnog plaćanja do 12 rata putem web shopa.Varaždin
Zagreb
Brazilska ručna limfna drenaža
Brazilska ručna limfna drenaža
Brazilska ručna limfna drenaža
Kategorije:
Varaždin Zagreb