Brow stilist (japansko+puder obrve) Cijena

Brow stilist (japansko+puder obrve)


Radna knjižica: Certifikat o završenom tečaju s upisom u E-radnu knjižicu. Certifikat vrijedi u cijeloj EU.

Stilisti za obrve su skupina visoko obučenih stručnjaka u obliku kozmetičke tetovaže.

Jedinstvena ručna vještina pri kojoj se fokusira na zlatno raskrižje (ili "zlatni omjer") razmjera lica i morfologije lica.

POTREBNI MODELI ZA RAD.


Imate pitanja? Pošaljite upit
Kontakt telefon: 098/264-846
Email: mayer@mayer.hr
 
1.200,00 € 2.000,00 € (- 40%)
Najniža cijena tijekom 30 dana prije sniženja: 2.000,00 €
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit
 

Stilističke obrve vjeruju da je anatomija čela uistinu složena. Naša strast je stvaranje napora definiranih, uravnoteženih i prirodnih obrva koji poboljšavaju ljepotu - radeći s prirodnim krajolikom, strukturom kostiju, linijom kose, oblikom lica i tonovima kože svakog klijenta.

Svi naši umjetnici imaju pristupačan, strpljiv i razumijevajući način i nastoje osigurati da svi naši klijenti budu udobni tijekom liječenja i sigurni da mogu postići željeni izgled.

Jedinstvena ručna vještina pri kojoj se fokusira na zlatno raskrižje (ili "zlatni omjer") razmjera lica i morfologije lica.

Postanite stručnjak za Microblading i Microshading

Posljednjih godina obrve su postale jedan od glavnih trendova u svijetu ljepote. Lijepo oblikovane i pravilno popunjene obrve pridonose simetriji lica.

Za razliku od klasičnog tretmana čupanja obrva, iscrtavanje puder tehnikom započinje analizom oblika lica kako bi se pronašao oblik koji savršeno pristaje upravo vama.

Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” je danas jedna od najpopularnijih tehnika zahvaljujućim svim prednostima ove tehnike trajne šminke obrva. Trajna šminka obrva u ovoj tehnici se radi kao blago sjenčanje aparatom na vrlo maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i njegovanije.

Ovisno od gustoće bojanja, trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” daje nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata, bilo da želite potpuno prirodne ili jače naglašene, glamurozne obrve.

Trajna šminka obrva u ovoj tehnici je mnogo sigurnija i bezbolnija u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku japanskog iscrtavanja obrva. Kod ovog tretmana nema krvarenja, niti sukrvice, ne ostaju nikakvi ožiljci, niti se javljaju bilo koje druge negativne posljedice, a oporavak je mnogo brži.

Obično se ovaj tretman kombinira s tretmanom japanskog iscrtavanja obrva gdje se pomoću microbladinga postiže optimalan oblik, a sjenčanje mašinicom daje ‘puderasti’ prirodan izgled.

JAPANSKA METODA OBLIKOVANJA OBRVA spada u kategoriju polutrajnog make upa (semi-permanent). Japanska metoda oblikovanja obrva omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, nego su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti.

Prije nego što postanete profesionalci i umjetnicu Microblading metode iscrtavanja obrva potreban Vam je kvalitetan tečaj. A kvalitetan tečaj je pokazati Vam, kako se uspješno i ispravno vježba. Da bi mogli nuditi u budućnosti Vašim klijeticama uspješan tretman potrebno je više stvari: kvalitetan tečaj, kvalitetan proizvod, volja za učenjem i puno vježbe.

Kao što znate obrve su jedan od glavnih faktora u neverbalnoj komunikaciji. Poznato je da verbalna komunikacija zauzima samo 25% ukupne interakcije i konverzacije, a ostatak izražavamo neverbalnom komunikacijom.

Obrve izražavaju osnovne ljudske emocije kao što su: strah, sreća, ljutnja ili iznenađenje. Te osjećaje svaka osoba izražava u svakom trenutku, zato je facijalna ekspresija svakog pojedinca osobna iskaznica koja otkriva više od verbalnog dijela komunikacije.

Lijepo definirane obrve su sastavni dio osobnosti, uravnoteženosti i proporcija usavršavanja simetrije lica. Zato je ova metoda jedna od ključnih kod postizanja savršenstva lica (zlatni rez) koje je prethodno zacrtano fizionomijom svake osobe.

SADRŽAJ TEČAJA:

 • razumijevanje kože i kožnih bolesti
 • dezinfekcija, sterilizacija i sanitarija
 • marketing i klijenti
 • kako klijentu savjetovati najprimjereniju izvedbu prema fizionomiji lica
 • upoznavanje proizvoda
 • kada smijete i kada ne smijete izvesti metodu
 • miješanje pigmenata
 • izračun simetrije obrva
 • prikaz karakterističnih točaka
 • probno iscrtavanje obrva
 • upoznavanje različitih oblika obrva
 • kako odabrati pravi oblik primjeren za klijenticu
 • rad na 3D umjetnoj koži, gdje se upoznajemo s dubinom unosa pigmenta
 • njega obrva nakon tretmana
 • dozvoljene/nedozvoljene aktivnosti
 • rad na modelu

POTREBNI MODELI ZA RAD.

Savjetujemo oko otvaranja firme ili obrta. Savjetujemo i po potrebi naručujemo materijale za daljnji rad.

Radove naših polaznika možete vidjeti na našoj facebook stranici Mayer edukacije.

 

Nakon završenog tečaja izdaje se Certifikat o završenom tečaju s upisom u e radnu knjižicu. Certifikat vrijedi u cijeloj EU.

Mogućnost kartičnog plaćanja putem web shopa.Zagreb
Brow stilist (japansko+puder obrve)
Brow stilist (japansko+puder obrve)
Brow stilist (japansko+puder obrve)
Brow stilist (japansko+puder obrve)
Brow stilist (japansko+puder obrve)
Brow stilist (japansko+puder obrve)
Kategorije:
Zagreb