Lomi Lomi Nui masaža Cijena

Lomi Lomi Nui masaža


Radna knjižica: Nakon završenog tečaja izdaje se Uvjerenje o završenom tečaju koje se upisuje u e-radnu knjižicu kao dodatno zanimanje.
Trajanje tečaja: mjesec dana 2 x tjedno ili intenzivno prema dogovoru

Lomi Lomi Nui to je tradicionalna havajska masaža, poznata i pod nazivom masaža "ruku punih ljubavi", djeluje nježno, ali duboko u mišiće, kontinuiranim i tekućim pokretima, omogućujući primatelju da se potpuno opusti.


Imate pitanja? Pošaljite upit
Kontakt telefon: 098/264-846
Email: mayer@mayer.hr
 
517,62 €
3.900,01 kn
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit
 

Podrijetlom s Havaja, Lomi Lomi masaža predstavlja jedinstvenu metodu liječenja koju su prakticirali vračevi u drevnoj Polineziji i spada u kategoriju energetskih masaža.

Lomi Lomi djeluje na unutarnji i vanjski dio tijela čime se postiže posebno duboki opuštajući utjecaj. Kod Lomi Lomi masaže možete očekivati puno toplog ulja, pokreta dodirom i umirujuće glazbe. Tretman je namijenjen liječenju svih pet osjetila uz korištenje ritmičkih pokreta koji nalikuju kretanju kroz vodu.

Lomi Lomi masaža se temelji na havajskoj filozofiji pod imenom Huna koja smatra da sve što postoji teži harmoniji i ljubavi. Havajski koncept ljubavi se temelji na ideji prihvaćanja, naklonosti i opraštanja. Ovakav način liječenja Lomi Lomi masažom se naziva "ruke koje vole". Dio ove relaksirajuće i duhovne terapije su i pokreti tzv. hula plesa koje maseri uključuju u tretman.

POTREBNO PREDZNANJE KLASIČNE MASAŽE

Tečaj uključuje:

  • trajanje mjesec dana 2 x tjedno ili intenzivno prema dogovoru
  • individualan tečaj

POTREBNI MODELI ZA RAD.

Nakon završenog tečaja izdaje se Uvjerenje o završenom tečaju koje se upisuje u e-radnu knjižicu kao dodatno zanimanje.

Mogućnost kartičnog plaćanja do 12 rata putem web shopa.Zagreb
Lomi Lomi Nui masaža
Lomi Lomi Nui masaža
Kategorije:
Zagreb