Maderoterapija lica Cijena

Maderoterapija lica


Radna knjižica: Tečaj se upisuje u e radnu knjižicu kao dodatno zanimanje. Certifikat vrijedi u cijeloj EU.
Trajanje tečaja: 1 dan

Maderoterapijom lica, zapravo dobijamo zdravu kožu lica. Terapija je neinvazivna, holistička metoda gde se tretiraju bore, cijelo lice, dekolte i vrat, koji postaju svetliji i oslobađaju se toksina.

POTREBAN MODEL ZA RAD.


Imate pitanja? Pošaljite upit
Kontakt telefon: 098/264-846
Email: mayer@mayer.hr
 
210,00 € 350,00 € (- 40%)
Najniža cijena tijekom 30 dana prije sniženja: 245,00 €
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit
 

– Maderoterapija stimulira  i popravlja ravnotežu energije, smanjuje stres, mišiće i zglobove oslobađa bola.

Njena primjena se proširila i u estetske svrhe,  daje čvrstoću  tijelu , zateže kožu, smanjuje i lokalizira broj masnih stanica,  bora na licu i drugim dijelovima tijela, ubrzava limfu , izbacuje toksine, višak vode i celulit.

Maderoterapija se takođe koristi za oblikovanje figure i kontura lica. Prednost  specijalno oblikovanih drvenih „oklagija” je u tome što intenzivno vrše pritisak na fibrozni celulit i otklanjaju masne naslage zajedno s toksinima i viškom vode.   

Poslije nekoliko godina istraživanja, stručnjaci iz područja  alternativne terapije u Kolumbiji, gde se ova vrsta masaže razvila, konačno su oživjeli ovu drevnu tehniku krajem prošlog stoljeća  i započeli proizvodnju drvenih „oklagija”, koje su usklađene sa anatomijom ljudskog tijela i mogu se primjeniti direktno na koži. 

– Maderoterapija ima široku primjenu i zato postoji više vrsta

elemenata različitih oblika i veličina, koji se koriste u zavisnosti od konstitucije i dijela tijela gde se primenjuju.

Prave se samo od određenih vrsta drveta, koje je prije toga obrađeno specijalnim tehnikama sušenja i parenja, tako da je spremno za završnu obradu i posebno lakiranje, da bi imalo što duži vijek trajanja i bilo primenjivo. Da bi ovi elementi bili trajni, kvalitetni i bezopasni po korisnike, veoma je važno da se terapeut upozna s načinom njihovog održavanja i dezifenkcije, što se uči u našoj školi.

Konkretno, naša škola  je u suradnji s kolegama iz Italije i Kolumbije promijenila  originalan koncept primjene maderoterapije iz Južne Amerike i prilagodila elemente konstituciji ljudi u Evropi.

Naime, poznato je da su Južnoamerikanci drugačije konstitucije od Europljana, te elementi moraju biti prilagođeni kako bi bili efikasniji i dali bolje rezultate. 

Čitava koncepcija zasniva se na vrstama terapije koje su prilagođene tijelu licu, uz poseban oblik, anticelulit maderoterapiju. 

Maderoterapija lica 

Maderoterapijom lica, zapravo dobijamo zdravu kožu lica. Terapija je neinvazivna, holistička metoda gde se tretiraju bore, cijelo licedekolte vrat, koji postaju svetliji i oslobađaju se toksina. Pomaže u otklanjanju akni, masti i ostalih nakupljenih toksina na licu i u potkožnom tkivu. Ova masaža, pored toga što opušta um i mišiće lica, dobra je za osobe koje pate od migrene, kao i za one koji mnogo vremena provode za kompjuterom naprežući vid.

Koristeći drvene elemente, dopiremo dubinski, čime postižemo remodeliranje kontura lica, kao i aktiviranje fibroblasta koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Određenim pokretima utičemo na mišićno tkivo, cirkulaciju  i limfni sistem, čime se povećava opskrbljivanje stanica  hranljivim materijama i kisikom.  Ona je najefikasnija od svih vrsta maderoterapije.

Teorija

 • Uvod u anatomiju lica
 • Limfni sustav, edemi
 • Odabir preparata (savjetovanje o nabavci preparata i alata)
 • Odabir masažera prema dijelovima lica i točkama tretiranja
 • Prednosti i djelovanje maderoterapije lica
 • Higijena prostora i pribora
 • Indikacije i kontradikcije masaže lica s valjcima
 • Priprema klijenta

 Praktična nastava

 • Prepoznavanje potreba klijenta
 • Hvatovi i držanje masera
 • Priprema lica za obradu s valjcima
 • Upotreba valjka
 • Primjena po dijelovima lica
 • Kombinacija ručne tehnike i maderoterapije
 • Obrada lica valjcima
 • Dezinfekcija
 • Završna provjera stečenih znanja

Tečaj je individualan, što znači da mentorica radi samo s Vama u terminima koji Vam najviše odgovaraju.

POTREBAN MODEL ZA RAD.

Potrošni materijali su osigurani.

Tečaj se upisuje u e radnu knjižicu kao dodatno zanimanje. Certifikat vrijedi u cijeloj EU.

Trajanje tečaja – jedan dan



Zagreb
Maderoterapija lica
Maderoterapija lica
Maderoterapija lica
Maderoterapija lica
Kategorije:
Zagreb