POSEBNA PONUDA - 4 tečaja masaže, maderoterapije i pedikure Cijena

POSEBNA PONUDA - 4 tečaja masaže, maderoterapije i pedikure


Radna knjižica: Diploma i Certifikat koji se upisuje u E-radnu knjižicu kao dodatno zanimanje pri Mirovinskom osiguranju. Certifikat vrijedi u cijeloj EU.
Trajanje tečaja: mjesec dana 3 x tjedno

Na ovim tečajevima masaže uče se i kombiniraju tehnike iz medicinske, klasične masaže, anticelulitne masaže cijelog tijela i brazilske maderoterapije koja daje i do 4 puta brže rezultate od klasične maderoterapije.
Ponuda sadrži i tečaj pedikure koji podrazumijeva odstranjivanje zadebljale kožice na petama i stopalima, odstranjivanje kožice oko noktiju te uređivanje noktiju.
Tečaj se organizira u malim grupama tako da ga karakterizira individualni pristup.

POTREBNI MODELI ZA RAD.


Imate pitanja? Pošaljite upit
Kontakt telefon: 098/264-846
Email: mayer@mayer.hr
 
2.293,68 € 3.822,80 € (- 40%)
Najniža cijena tijekom 30 dana prije sniženja: 2.675,96 €
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit
 

Klasičnu masažu je moguće definirati kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe. Premda danas postoje različiti aparati za masažu ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu. K tomu psihološko značenje fizičkog kontakta kao modaliteta liječenja nije upitno. Masaža je najstariji oblik liječenja. Preko kože djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav.
Na tečaju Klasične masaže uče se i kombiniraju tehnike iz medicinske i iz klasične masaže.

 

Anticelulitna masaža s obzirom na današnji način života i kvalitetu prehrane je vrlo malo sretnika / sretnica koji nemaju barem malo celulita. Celulit se opisuje kao „narandžina kora“ koja se nakuplja na kukovima, bedrima, stražnjici, trbuhu i stražnjem dijelu nadlaktice. Kvrgavi i namreškani izgled celulita potječe od formiranog vezivnog tkiva koje masne stanice dijeli u odjeljke.

 

Brazilska maderoterapija stimulira i popravlja ravnotežu energije, smanjuje masne naslage, sužava struk, stres, mišiće i zglobove oslobađa bola, daje čvrstoću tijelu, zateže kožu, smanjuje i lokalizira broj masnih stanica, ubrzava limfu, izbacuje toksine, višak vode i celulit.
Brazilska maderoterapija daje i do 4 puta brže rezultate od klasične maderoterapije.
Obrađuju se dijelovi tijela koje valjcima za maderotrerapiju ne možemo zbog pritiska na kosti.
Obrađuju se noge, stražnjica, ruke i trbuh. Smanjuju se naslage na leđima.

 

Tečaj pedikure podrazumijeva odstranjivanje zadebljale kožice na petama i stopalima, odstranjivanje kožice oko noktiju te uređivanje noktiju.
Pedikeri njeguju kožu stopala i prstiju na nogama te nokte na nogama. Pritom odstranjuju tvrdu i sasušenu kožu, uklanjaju žuljeve, uređuju urasle i deformirane nokte i lakiraju ih. Koriste se različitim kozmetičkim sredstvima u obliku masti, lakova i krema te raznim alatima i priborom.

 

POTREBNI MODELI ZA RAD.

Predznanje nije potrebno. 
Nakon završenog tečaja izdaje se Uvjerenje o završenom tečaju koje se upisuje u e-radnu knjižicu kao dodatno zanimanje.

Mogućnost kartičnog plaćanja do 12 rata putem web shopa.Varaždin
Zagreb
POSEBNA PONUDA - 4 tečaja masaže, maderoterapije i pedikure
Kategorije:
Varaždin Zagreb
 
 

Moglo bi vas zanimati: