Dejana Milosavljević

Oduševljena sam sa edukacijom, načinom rada, profesionalnim pristupom te isto tako profesionalnom šminkom! Veselim se ponovnom druženju!

 

Silvija Masnić

Predivno iskustvo, naucila sam dosta novih stvari od jako pozitivne i simpaticne edukatorice...

 

Sarah Honomihl

Ovim putem se zelim zahvaliti curama na strpljenju i odlicnom iskustvu. Tecaj ugradnje trepavica je prosao odlicno, sve preporuke

 

Nikolina Rasic Obuljen

Cure drage hvala na na svemu, posebno na strpljenju. Prijateljska i predobra atmosfera. Ma divne ste

 

Antonia Raos

Predivno iskustvo uz drage,simpatične edukatorice. Pune strpljenja i znanja. Bilo mi je drago što sam bila vaša učenica. Hvala vam

 

Vedrana Popovic

Odlicna edukacija,atmosfera i zakon mentorica,bas ugodno iskustvo!!!

 

Anamarija Varžić

Prekrasno iskustvo, naučila sam puno novih stvari uz profesionalnu i iznimno dragu edukatoricu. Veselim se ponovnom druženju u ugodnom raspoloženju!

 

Helena Selimović

Najbolje edukatorice, opustena atmosfera. Maximalno se potrude oko svakog polaznika tecaja! Hvala na svemu! Najbolji ste!

 

Marizela Delic Srebric

Predivno iskustvo uz simpatične edukatorice.Pune strpljenja i znanja.Bilo mi je drago što sam bila vaša učenica.Hvala vam!

 

Martina Kolarić

Kad bih mogla dati veću ocjenu od 5 i to ne bi bilo dovoljno.
Prelijepo iskustvo, puno sam naučila, edukatorica se stvarno posvetila svakome individualno, divna je osoba, da sam birala edukatoricu ne bih izabrala bolju i nikad mi neće biti žao što sam došla, a i vjerujem da ćemo se opet družiti.