Martina Režić

savrseni su
cure su tako drage, dobre, simpaticne. sve pokazu objasne i pomognu.

 

Ana Horvat

odlicna atmosfera,saaaaavrsena edukatorica!!hvala Buba na svemu!!do novog tecaja i usvajanja novih znanja veeeelika Vam pusa!!

 

Goranka Solina

Bilo mi je prelijepo.
Hvala Gizela na svemu sto si me naucila

 

Darija Vuković

Hvala Tatjani na nesebično prenesenom znanju i divnoj energiji. Uistinu sam uživala i sigurno ćemo se još vidjeti na nekoj novoj edukaciji.

 

Tamara Juric

Veliko hvala curama, posebno mojoj mentorici Bubi na strpljenju, velikom trudu i prenesenom znanju. Svakako moja VELIKA preporuka i definitivno se vidimo opet!

 

Belančić Karolina

Zahvaljujem se gđi Tatjani na današnjoj edukaciji maderoterapije.
Bilo je savršeno❤
Topla preporuka za edukacije!

 

Kristina Andričić

Predivne edukatorice i prekrasno iskustvo ❤❤❤

 

Marina Marčinko

Upravo završila tečaj za trepavice, jedno lijepo iskustvo i moja topla preporuka svima koji planiraju upisati tečaj. Veliko hvala svima, a posebno mojoj mentorici Tatjani, koja je iznimno stručna, strpljiva, sve lijepo objasni, a iznad svega veoma draga i simpatična. Radna atmosfera jako pozitivna i opuštena. Nadam se uskoro i novom tečaju kod vas! Pozz svima ❤️

 

Lea Gruškovnjak

Odličan tim i ugodno okruženje za učenje. Mentorice Buba i Tatjana su predivne, pristupačne, izuzetno stručne i predane svom poslu. Puno vam hvala na vašoj strpljivosti, trudu i svemu što ste me naučile. Odlično iskustvo, sve preporuke!

 

Ana Kristic

Svakako preporuke za tim Mayer. Individualni pristup polaznicima, prate svaki korak i ispravljaju sve greske u radu, daju savjete o potrebnom materijalu, jako stucne s valikim znanjem koje su spremne dijeliti, ljubazne, pristupacne sve pohvale. Uzivala sam na edukacijama u radu sa svojim mentoricama. Od ❤️ hvala.